Waar kan ik met Bitcoins betalen?

Bitcoins zijn zeer populair en vele hebben deze cryptocurrency in het bezit. Maar dan is de grote vraag in de meeste gevallen, waar kan ik betalen met de Bitcoins? Gelukkig hebben wij dat voor jullie uitgezocht en hieronder genoteerd.

Betaalkaart

Iedereen heeft de mogelijkheid om een speciale Bitcoins betaalkaart aan te vragen. Deze kaarten werken met een netwerk van VISA of Mastercard en kunnen opgeladen worden met de Bitcoin. Hierdoor kan er in elke winkel of supermarkt worden afgerekend met deze virtuele munt.

Expedia

Jullie zijn vast wel bekend met de wereldberoemde website ‘Expedia’. Hier kunnen reizen, vliegtickets en hotelkamers worden gereserveerd. En als klap op de vuurpijl kan er bij deze organisatie ook worden betaald met Bitcoins.

Amazon

Bij Amazon zelf is het helaas nog niet mogelijk om met de Bitcoins af te rekenen, echter is er een goede oplossing voor te vinden. Bij de website ‘Purse.io’ kunnen deze munten worden omgewisseld voor Amazon cadeaukaarten en daarmee kan online geshopt worden.

Buitenlandse Valuta

Wanneer jij je Bitcoins wilt inruilen voor buitenlandse valuta, dan raden wij Uphold aan. Hier kan de cryptocurrency worden ingewisseld voor onder andere Dollars, Yen, Yuan, Francs. Daarnaast is het ook mogelijk om zilver, gouden, platina of zelfs palladium te kopen bij Uphold.

Bellen

Misschien heb je wel eens van Xcoincall gehoord, dit is een telefoonprovider. Bij deze website kunnen Bitcoins worden geruild voor beltegoed, geschikt voor lokale of internationale telefoontjes.

Steam

Spelontwikkelaar Steam, ook wel bekend als Valve, staat wereldwijd bekend om zijn VR-bril. Bij deze ontwikkelaar kunnen er zowel normale games of VR-spelletjes worden aangeschaft met de Bitcoin.

Gokken

Het bekende online casino Omni Slots accepteert al enige tijd ook de Bitcoin als betaalmiddel. Er kan dus volop gegokt worden met deze cryptomunt. Speel mee op één van de honderden gokkasten, neem plaats achter een live speeltafel en maak bovendien gebruik van de welkomstbonus.